Bekijk onze Rolstoel Beoordelingen en getuigenissen. We nodigen al onze klanten van harte uit om een ​​review achter te laten. Zowel goed als slecht, maar vooral eerlijk. Deel met ons uw Rolstoel verhaal. Of je hem nu zelf hebt gekocht of voor een dierbare hebt gekocht. Wij geven om de Rolstoel beoordelingen en getuigenissen die u zou kunnen delen en anderen met hetzelfde verhaal raken. Hieronder vindt u beoordelingen van zowel Google als Yopto, dit zijn verschillende klanten waarop we hopen dat u kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen.

KarmanHealthcare.com-pictogramKarmanHealthcare.com

19255 San Jose Avenue, Stad van Industrie

4.6 244 beoordelingen

 • avatar Sheri Ray ★★★★ een week geleden
  Ik hou van dit superlicht Rolstoel. Gemakkelijk voor reizen van welke aard dan ook. Moest zachte hoezen voor voetsteunen kopen omdat ze, hoewel ze handig op hun plaats zaten, pijn begonnen te doen aan de voeten nadat ze meerdere keren waren opgetild. Hard plastic is stevig maar niet erg vergevingsgezind … Meer op voetsteunen. Naam op rugleuning stoel blijkbaar niet overwogen. Zegt “karma”…,,Ik denk niet dat het past bij mijn handicap.,
 • avatar Tutko Don ★ ★ ★ ★ ★ 2 weken geleden
  Zojuist onze . ontvangen Ergo Vlucht Rolstoel en het voldoet aan al onze verwachtingen. Makkelijk op te vouwen en door zijn lichte gewicht is hij makkelijk op te bergen in onze auto. Mijn vrouw is klein, 5'2" & 99 lbs. dus de 16" x 17" … Meer stoel is ideaal voor haar. Het ontwerp en kwaliteit fabricage is indrukwekkend. We houden vooral van de rembedieningen op de handgrepen, omdat dit meer controle mogelijk maakt bij het afdalen van steile hellingen.
 • avatar Angela Holstein ★ ★ ★ ★ ★ 5 maanden geleden
  Wat een geweldig bedrijf. We hebben onze Rolstoel maar omdat het werd geüpgraded, werd de hardware per ongeluk gemist. Bedrijf gemaild en binnen een paar uur reactie. We zijn aan de oostkust. Amber was echt geweldig. begrepen … Meer het product en wist meteen wat er gebeurde. Haar reactietijd was fantastisch en ze loste ons probleem snel op. Kon geen betere klantenservice hebben gevraagd. Ze hebben het geluk dat ze voor hen werkt. We zijn zeer tevreden met ons product en bevelen het ten zeerste aan voor medische aankopen.
 • avatar Carrie Roy ★★★★ een week geleden
  Blij met de stoel. Schijnt erg studie te zijn. Is makkelijk op te vouwen en het gewicht ervan valt mee.
 • avatar Sabrina "Sabrina" Gerlach ★ ★ ★ ★ ★ een maand geleden
  Had meerdere vragen voorafgaand aan het bestellen en elk telefoontje naar Karman dat ik maakte, kwam ik informatieve en behulpzame personen tegen. Ze beantwoordden al mijn vragen en stelden me zeer op mijn gemak bij het plaatsen van een online bestelling. De Rolstoel sneller aangekomen … Meer dan ik had verwacht en mijn man en ik zijn erg blij met de kwaliteit van de Rolstoel en het gewicht. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
 • avatar Sarah Goodlin ★★★★ 8 maanden geleden
  We hebben langer gewacht dan ik had gehoopt om de stoel te ontvangen, maar het is geweldig! Het is lichtgewicht, maar solide en zeer gemakkelijk te manoeuvreren.
 • avatar Don Chow ★ ★ ★ ★ ★ een week geleden
  We hebben onlangs een Karman 12" achterwiel gekocht Transportstoel voor ons familielid en ik kan stellig zeggen dat dit een van de beste opvouwbare is Transportstoel in zijn klas. Natuurlijk zijn er andere merken die overeenkomsten verkopen, maar dit: … Meer is de echte deal. Het pakket kwam goed verpakt en de instructies waren heel duidelijk en to the point. de bouw kwaliteit van de stoel is studie, stevig en goed in elkaar gezet en ik zou niet aarzelen om anderen aan te bevelen deze stoel te kopen. We kregen de blauwe kleur en de stoel was precies zoals afgebeeld. Bedankt Karman Chair!
 • avatar Paul Voth ★ ★ ★ ★ ★ 3 weken geleden
  Na verschillende pogingen op andere websites kwamen we uit bij AQHP. De service was vanaf het begin geweldig. Ik sprak met Cindy EXT.205. Cindy heeft me fantastisch door het bestelproces geleid. Bedankt Cindy! Ik woon in Canada, 8 dagen later … Meer de bestelling, we hebben nu de Rolstoel. Ziet er uitstekend uit, alles is aanwezig en ik had het in ongeveer 2 uur in elkaar. Bedankt Karman en American kwaliteit Gezondheidsproducten.
 • avatar Susan Nielsen ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Mijn schoonmoeder houdt van haar nieuwe Karmen Rolstoel. Nu kan ze gemakkelijk met ons mee op uitstapjes en kan ze lopen wanneer ze wil en rijden als ze moe wordt. Bedankt Karmen voor deze lichtgewicht stoel!
 • avatar Mufaddal Khambati ★ ★ ★ ★ ★ 7 maanden geleden
  Geweldig assortiment aan geweldige prijzen! Een aanrader voor iedereen!
 • avatar Peter Pan ☆☆☆☆ een maand geleden
  Wow, dit lijkt de vice-president van Karman Healthcare te zijn en hij gedroeg zich als een totaal beest terwijl hij werd gefilmd op openbaar terrein. Hij schopte zelfs tegen het statief van de fotograaf. Zijn naam lijkt David Chao trieste zielige persoon te zijn.
 • avatar Mike Buso ★ ★ ★ ★ ★ 10 maanden geleden
  We hebben een Karman S-Ergo 115 voor mijn vrouw. Ik waardeer het echt dat het zoveel lichter is dan het veel zwaardere rolstoelen die anderen ons aanboden. Tien pond maakt niet zoveel uit als je hem gewoon ronddraait, maar als je hem optilt … Meer het in en uit een auto, het maakt veel uit. Tot nu toe heeft dit geen onderhoud nodig gehad, en ik hoop en verwacht dat dat zo blijft. Ik raad het ten sterkste aan.
 • avatar David Bacon ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Als verzorger van mijn vader had ik een lichtgewicht rolstoel die ik altijd bij hem kon gebruiken als we weg waren van zijn pensioneringsgemeenschap. Na het onderzoeken van verschillende soorten rolstoelen, heb ik de LT-980 besteld. ik heb het ontvangen … Meer gisteren, en ik ben onder de indruk van de build kwaliteit en alle functies die hem draagbaar en gemakkelijk te vervoeren maken. Ervaring met zwaardere rolstoelen lang geleden was de LT-980 een geweldige stoel voor iedereen die iets lichters nodig heeft. Helaas is mijn vader onlangs overleden voordat hij de kans had om het te gebruiken, maar ik vind het leuk en ik ga het bewaren voor toekomstig gebruik met andere familieleden die het misschien nodig hebben.
 • avatar Monique Dreef ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Kocht de Karman 19" Staaltransport Stoel met afneembare armleuningen. De Transportstoel is gemakkelijk te duwen en past door normale deuropeningen. De armsteun(en) zijn indien nodig eenvoudig te verwijderen. Kan de beensteunen verwijderen of naar de … Meer zijkanten (ze blijven niet op hun plaats tenzij ze aan de voorkant zitten, maar dat is een gemakkelijke oplossing met klittenband). De stoel heeft een dun kussen. Er zit een riem aan om de persoon in de stoel vast te zetten. De wielen rollen gemakkelijk op hardhout, tegels en tapijt. Dit Transportstoel is gemakkelijk op te vouwen voor opslag. (kat goedgekeurd!)
 • avatar Amy Arenson ★★★★ een jaar geleden
  Dit is onze eerste Karmen Rolstoel en tot nu toe gaat het heel goed. We zijn gebruik het als een overgangsstoel om mijn man uit zijn macht te krijgen Rolstoel. Het is zeer licht van gewicht, gemakkelijk op te vouwen en past in de achterkant van mijn SUV. … Meer Mijn man zegt dat het redelijk comfortabel is voor kortere zittijden, hij is erg gewend om "zeer veilig" in zijn elektrische stoel te zitten, dus hij moet nog steeds aanpassen, maar denkt dat het op de lange termijn een geweldige stoel zal zijn! Zeer snelle verzending, ook bij het bestellen ging alles heel vlot!
 • avatar Michael Smith ★★★★ een jaar geleden
  Ben hier erg van onder de indruk Rolstoel Ik kan me beter verplaatsen. Heb een paar problemen met het loslaten van de poten, behalve die geweldige stoel!
 • avatar Generose Mahoney ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Karma was wat we zochten, een lichtgewicht stoel die mijn dochter gemakkelijk in de auto kon zetten als ze me ergens heen moest brengen omdat ik geen 82 rijd en het rechterbeen boven de knie geamputeerd. De dame waar mijn zoon mee sprak was erg aardig en behulpzaam. niet gedaan … Meer duurt lang voordat het bezorgd wordt. En makkelijke instructies om samen te stellen. Weinig te doen vanuit de richting en grotendeels al gedaan. Echt geweldige mensen om mee te werken. Heel erg bedankt.
 • avatar Blanca Arteaga ★★★★ een jaar geleden
  Ik heb deze stoel besteld voor mijn vriend die MS heeft. Het is goed gemaakt. Zeer stevig. Ik heb anti-tippers besteld, maar heb ze nooit bij de stoel gekregen. Ik heb een e-mail gestuurd maar heb niets van ze gehoord. Maar je zult het geweldig vinden hoe goed het is gemaakt.. Hier zijn … Meer een paar foto's. De armleuninghoezen worden er niet bij geleverd.
 • avatar Karen Sachs ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  We hebben de Transportstoel vandaag voor mijn vrouw die een operatie aan haar voet ondergaat en er 6 tot 8 weken vanaf moet. De kwaliteit is uitstekend en is echt comfortabel. Het was gemakkelijk in elkaar te zetten - ik heb de routebeschrijving niet gevonden … Meer (die in de zak op de rugleuning van de stoel zaten totdat ik hem in elkaar had gezet.
 • avatar David Brand ★★★★ een jaar geleden
  Zojuist de aluminium 24 lbs ontvangen Rolstoel voor mijn tengere, bejaarde moeder met parkinsons om te gebruiken. Lijkt te zijn zoals geadverteerd, ik kijk ernaar uit om het morgen bij haar af te leveren in haar begeleid wonen. Besteld via Amazon, ontvangen … Meer het juiste model, niet de juiste kleur. Teleurgesteld dat de bordeauxkleurige stoel niet was wat er was, maar we hebben wat linten toegevoegd zodat ze zal herkennen welke stoel van haar is. In de hoop dat ze er veel aan zal hebben.
 • avatar Rodger Gerzema ★★★★ een jaar geleden
  Hield van de lichtgewicht stoel. Liever rubberen wielen en geen hard plastic. Ze laten Mark's achter op gecapitonneerde tegelvloeren. Al met al een uitstekende keuze voor transport.
 • avatar Ashleigh Pasley ☆☆☆☆ een jaar geleden
  Slechte klantenservice. Stoel niet verstelbaar, niet in staat om teruggebeld te worden door het bedrijf voor hulp minder dan een jaar geleden, toen mijn patiënt hem kocht (ik ben een therapeut in een verpleeghuis). Hij betaalde meer dan $ 1,000.00 uit eigen zak voor deze stoel. Nutsvoorzieningen, … Meer bij gemiddeld gebruik en minder dan een jaar later, versnipperen de voorwielen en vallen ze uit elkaar. Het is niet bruikbaar, en het beste wat Karma mijn patiënt kan bieden is "hier is het artikelnummer, bestel ze voor $ 100.00 voor een paar." Zielig. Wat voor soort Rolstoel bedrijf behandelt mensen zo. Slecht geconstrueerde stoel, en als ze je geld hebben, zijn ze klaar met je. Pas op!
 • avatar Gloria en Fred Rau ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  S-115 onlangs ontvangen is de 3e Karman stoel van mijn vrouw, Zeer mooi, zeer licht en werkt zeer goed.
 • avatar Sandy Gordon ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Bestelde een ultra lichtgewicht Kerman Rolstoel via Walgreens.com. Onmiddellijk verzonden vanuit Californië en was precies wat ik bestelde.
 • avatar Dena Blum ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Ik kocht een Karman S-ERGO 305 lichtgewicht ergonomisch Rolstoel S-Ergo305Q16SS, 29 lbs., Quick Release-wielen, frame rozerood, stoelmaat 16"BX 17"D, in de fabriek verstelbare zithoogte (standaard 19" van vloer tot stoel) en het is fantastisch. … Meer Ik ben een klein persoon en ik hou echt van de breedte van de stoel. Het is ook super makkelijk te gebruiken.
 • avatar Jillisa Pierson ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Ik heb mijn ontvangen Rolstoel snel en het is geweldig. Het is zo licht dat de stoelkussens zacht en comfortabel zijn. Ik ben er helemaal weg van. En een extra bedankje voor de samenwerking met de ms samenleving.
 • avatar Beverly Miloszewski ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Het Rolstoel was perfect voor mijn 91-jarige moeder en mijn vader die hem moeten in- en uitladen. Verzending duurde een tijdje omdat de kleur niet op voorraad was, vakantieseizoen en een weersgebeurtenis! Maar het is in goede staat aangekomen en mijn moeder is er dol op … Meer het!
 • avatar Judy Gilson ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Erg blij met product dat goed is gebouwd voor familielid, ook gemakkelijk in de auto te plaatsen voor doktersbezoeken.Rolstoel beweegt vrij op vloerbedekking en door huisdeuren.
 • avatar Dana Crowley ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Dit is een grote Rolstoel. Het ziet er goed uit. Het is licht, maar duurzaam. Hij is makkelijk op te vouwen om op te bergen. Het belangrijkste is dat het comfortabel is volgens mijn bejaarde vader. Grote waarde voor het geld.
 • avatar Bill Lutz ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Vandaag ontvangen, snelle levering en het is absoluut perfect. De stoel is licht genoeg voor mijn man om gemakkelijk op te pakken. We hebben het gekocht om het reizen te vergemakkelijken en kunnen het opvouwen en als ingecheckte bagage verzenden. Zeer tevreden over de kwaliteit, … Meer voetsteunen zijn apart maar gemakkelijk aan en uit te trekken. Ik ben klein, 4”11, en de stoel past goed bij mij. Ik kan vanuit een zittende positie bij de remmen.
 • avatar John Roebel ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  regelmatig rolstoelen zijn gewoon te zwaar om trappen op en af ​​te dragen. Ik vond een Karman vedergewicht online en kocht het. Het is gemakkelijk om trappen op en af ​​te dragen en mijn vrouw zegt dat het comfortabel is en gemakkelijk voor zichzelf te manoeuvreren. Alleen maar … Meer het antwoord voor ons.
 • avatar Douglas Rappe ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  We hebben zojuist onze S Ergo 115 . ontvangen Rolstoel en het is geweldig. De maat 16" past perfect en is comfortabel en licht van gewicht. De verwijderbare zitkussens en de voorgevormde zitting zijn erg leuke eigenschappen. Hij is vrij klein op te vouwen, met … Meer de quick-release wielen past perfect in de achterkant van onze kleine auto.
 • avatar Frank G. ★★☆☆☆ een jaar geleden
  Erg leuk. Goed gebouwd, maar je hebt me de verkeerde kleur gestuurd. Ik bestelde de bordeauxrode en ik kreeg een zwarte.
 • avatar Luana McCuish ★ ★ ★ ★ ★ een jaar geleden
  Kocht een Karman Transportstoel met 19" zitting. Hij werd volledig gemonteerd geleverd, behalve de voetsteunen die gemakkelijk te bevestigen zijn. De stoel is geweldig. Hij is gemakkelijk op te vouwen, voelt veilig aan, is comfortabel en licht van gewicht. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren … Meer en slot. Dit zal een grote hulp zijn voor mijn bejaarde moeder.

KLIK HIER OM ROLSTOELGETUIGENISSEN EN HERZIENINGEN OP GOOGLE TE BEKIJKEN EN GRATIS PROMO TE KRIJGEN

Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrieven en bekijk onze blog. Er is een wereld aan informatie met betrekking tot mobiliteit en Rolstoel gebruikers, dus we raden u zeker aan om een ​​recensie en foto's achter te laten en uw verhaal te delen met Google en de community, zowel op onze Facebook- als BLOG-sectie. Je zult blij zijn dat je het deed en bedankt dat je bij ons bent gekomen. Vergeet niet om alleen uw garantie te registreren of uw garantiekaart op te sturen, zodat we u in het bestand kunnen houden als u onderweg hulp nodig heeft. Als je een Yelper bent, reageer dan op ons Yelp-account. Wij danken u!

wat-doen-mensen-denken

Gebruiker Rolstoel Ervaringen

“Dit is gewoon de beste Rolstoel heb ik ooit gebruikt.”

klantbeoordeling-2“Dit is gewoon de beste Rolstoel ik ooit heb gebruikt. Ik heb andere soorten geprobeerd en ze hadden altijd een of ander probleem. Deze stoel is zo comfortabel. Vanwege mijn diabetes en vermoeidheid kan ik nergens heen tenzij ik in een Rolstoel en het merk Karma heeft het leven veel aangenamer gemaakt.

De zitting stoort me niet zoals andere stoelen en het frame is erg sterk en stevig maar toch licht. Ik voel me goed dat mijn geliefden niet hoeven te belasten met het regelmatig vervangen van een stoel of het opbergen van de stoel voor mij. Ik raad deze stoel ten zeerste aan.”

Beoordeeld door Sarah Ferris uit Irvine, CA

“Ik hou van deze ergo Rolstoel"

testimonial-klant-1“Ik heb deze stoel gekocht omdat mijn oude stoel te zwaar was. Ik kan dit zelf regelen en kan het zelfs in mijn autovrachtwagen tillen door tegen de auto te leunen en het op het autoframe te tillen.

Ik leg een badmat op de auto en de stoel glijdt er zo in. Ik zet de rem erop anders schuift de stoel rond in de kofferbak. Ik vind dat het geen nadelen heeft. Ik denk niet dat een aankoop van deze stoel zal teleurstellen.”

Beoordeeld door Joe Cosh uit Houston, TX

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SG3O9-BZJ0s[/embedyt]

"De unieke ergonomische stoel van Karman is echt comfortabel."

getuigenissen-klant-3"Ik heb een half dozijn transportstoelen geprobeerd voordat ik Karman's ontdekte Ergo Vlucht model - licht genoeg voor mij om op te tillen (21 pond inclusief wegklapbare voeten), met achterwielen die groot genoeg zijn zodat ik de stoel gemakkelijk over verhoogde deurdrempels en over oneffen terrein kan DUWEN.

Evenzo stevige modellen (alle merken) met bijbehorende handremmen wogen 28-33 pond of meer, terwijl andere ultralichte modellen (15+ pond) te dun waren om kleine hobbels te nemen zonder constant om te draaien en de stoel en de passagier naar achteren te trekken.

Bovendien is de unieke ergonomische stoel van Karman echt comfortabel, in tegenstelling tot de hiney-verdovende "sling seat" van de meeste transportstoelen. De kwaliteit en vakmanschap van de Karman Ergo Vlucht, in combinatie met de geweldige functies die al zijn genoemd, maken het het hogere prijskaartje zeker waard; Ik kan deze stoel niet genoeg aanbevelen!”

Beoordeeld door Laurie L. uit Tacoma, WA

"Dit is het beste Rolstoel ik heb ooit voorgeschreven”

dokter-caal-getuigenis"Dit is het beste Rolstoel Ik heb het ooit voorgeschreven, en ik heb het zelf uitgeprobeerd, het is zeer comfortabel, ik lees er zelfs literatuur en informatie over zodat ik kan begrijpen waarom het zo comfortabel is en mijn patiënten hebben me persoonlijk verteld dat het erg licht is en ze nemen het waar ze ook gaan.

Op de een of andere manier als je hierin zit Rolstoel, het voelt erg zacht, maar toch sterk aan, en dit model heeft zoveel functies dat ik verrast was dat het kon doen wat het kon doen, en trouwens, het is opvouwbaar, niet veel rolstoelen die die functies hebben, zijn opvouwbaar. Over het algemeen is het een uitstekende? kwaliteit Rolstoel"

Beoordeeld door Dr. Richard Caal uit Pasadena, CA

 

 

Product Foto's


productfoto's-5

productfoto's-1

productfoto's-2

productfoto's-15

productfoto's-10

productfoto's-9

productfoto's-12

productfoto's-13

productfoto's-8

productfoto's-7

productfoto's-4

productfoto's-3

productfoto's-14

productfoto's-6

productfoto's-11

 

Media-optredens

xmen-logan-film-rolstoel

xmen-logan-film-ergo-rolstoel

ncis-karman-rolstoel

dr-phil-getuigenis

discovery-channel-Paint-misdragen

dorps-tv-aanpassen

 

     

LEES MEER OVER WAT “JAY LENO ZEI”